Antena Căutare

Aproximativ 140 de mii de refugiati sirieni risca sa moara inghetati in Turcia

Au fugit din Siria din cauza razboiului, dar acum risca sa moara inghetati in Turcia. Este drama prin care trec aproape 140 de mii de oameni. Refugiatii nu au caldura si rabda inclusiv de foame. Unii, mai norocosi au gasit adapost in satele din jurul taberelor de refugiati, dar ceilalti sunt la mila naturii.

Peste 137 de mii de sirieni au trecut granita cu Turcia, pentru a scapa de violentele din tara lor. Si au dat de un alt cosmar. Autoritatile de la Ankara au fost luate prin surprindere de numarul impresionant de refugiati, dar au reusit sa amenajeze zeci de tabere pentru acestia. Costurile au fost imense, insa conditiile de trai sunt deplorabile. Fara curent sau provizii, sirienii nu sunt siguri ca vor supravietui in aceasta iarna. In plus, taberele de refugiati sunt in continuare vizate de atacatorii sirieni.

Vineri, cancelarul german Angela Merkel a aprobat trimiterea a 400 de soldati NATO in Turcia, pentru a preveni raspandirea conflictului sirian.

UPDATE! Atac armat intr-o scoala din SUA! 27 de morti, intre care 20 sunt copii... O adolescenta din Olanda s-a sinucis dupa ce a fost batjocorita de colegi ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x