Antena Căutare

O adolescenta din Olanda s-a sinucis dupa ce a fost batjocorita de colegi

Tragedia unei adolescente a socat Olanda. Satula sa fie luata peste picior de colegi, fata s-a mutat la o alta scoala, dar pentru ca a putut trece peste traumele suferite fata s-a sinucis.

Noii colegi ai adolescentei povestesc ca aceasta a sarit in fata trenului, fara sa ezite, chiar inainte sa inceapa cursurile. Ea era tot timpul singura la scoala si, da, a fost agresata. Tocmai de aceea s-a mutat la o alta scoala.

Chiar daca a schimbat scoala, fata nu a putut uita chinurile la care fusese supusa de fostii colegi. Psihologii spun ca gestul sau disperat demonstreaza acest lucru. In plus, a lasat in urma inclusiv un bilet cu titlul "AGRESORII".

Nu e prima data cand un tanar din Olanda isi ia viata pentru ca a fost agresat de colegi. Un baiat de 20 de ani din Amsterdam a procedat la fel. Parintii au fost atat de devastati de alegerea fiului lor, incat au postat pe internet biletul sau de adio, sperand ca asa vor trage un semnal de alarma.

Aproximativ 140 de mii de refugiati sirieni risca sa moara inghetati in Turcia... Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a suferit o comotie cerebrala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x