Căutare Live

Argentinienii au protestat cu cratite si tigai fata de intentia presedintei Kirchner de a candida pentru un nou mandat

Zeci de mii de argentinieni au iesit in strada pentru asa-numite "concerte de cratite", o forma traditionala de protest antiguvernamental.  Manifestatiile, convocate prin retelele sociale, s-au desfasurat atat la Buenos Aires, cat si in alte mari orase din Argentina.

Protestatarii s-au inarmat cu tigai si cratite si au blocat o strada din centrul capitalei Buenos Aires. Participantii au denuntat cresterea delicventei, coruptia, dar si inflatia din tara. Ei au criticat-o, in special, pe presedinta Cristina Kirchner pentru presupusa ei intentie de a candida la un al treilea mandat, desi actuala constitutie nu-i da acest drept.

O actiune de protest similara a avut loc in septembrie.

Doua avioane iraniene de vanatoare au deschis focul asupra unei drone americane... Site-ul de presedinte al lui Mitt Romney a fost activat din greseala dupa ce Barack Obama a castigat alegerile...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri