Antena Căutare

Un fost fotbalist s-a sinucis, la doar 44 de ani! Bărbatul era copleșit de problemele de sănătate care îl măcinau

Un fost fotbalist cunoscut în Norvegia s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani. Din primele informații, se pare că sportivul s-a sinucis. 

Un fost fotbalist cunoscut în Norvegia s-a stins din viață la vârsta de 44 de ani. Din primele informații, se pare că sportivul s-a sinucis.

Lumea fotbalului din Norvegia este în stare de șoc după ce Arild Berg, în vârstă de 44 de ani, s-a sinucis. Acesta este fiul fiul fostului internațional norvegian Harald Berg, cel care strânsese 43 de selecții și 12 goluri pentru echipa națională în perioada 1964 – 1974.

Citește și: Fratele unui fotbalist s-a sinucis la 26 de ani! Ce a scris în biletul de adio

Arid Berg, considerat cel mai talentat fotbalist din ”clanul” Berg, întrucât și frații săi au ajuns în echipa națională, însă nu și-a exploatat imensul potențial, potrivit presei internaționale.

A jucat la echipa sa de suflet, Bodo Glimt, în perioada 1993 – 2000, cu o mică pauză, în 1997, când a fost împrumutat la Gevir Bodo. Din 2002, Arild, care fusese măcinat de accidentări, s-a mutat la Lyn Oslo.

Citește și: UPDATE! Un tanar fotbalist din Bucuresti s-a sinucis din dragoste. S-a impuscat in inima cu arma tatalui sau

Bărbatul și-ar fi încheiat socotelile cu viața din cauza problemelor de sănătate care îl măcinau de mai multă vreme.

Etiopia: Şeful de stat-major al armatei şi preşedintele regiunii Amhara au fost ucişi... Un melc a dat peste cap circulația trenurilor, în Japonia! Mii de pasageri au fost afectați de întârzieri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x