Căutare Live

UPDATE! Un tanar fotbalist din Bucuresti s-a sinucis din dragoste. S-a impuscat in inima cu arma tatalui sau

Dupa o cearta cu iubita, un tanar fotbalist din Bucuresti a renuntat la tot. S-a impuscat in inima, cu arma tatalul sau. Inainte sa moara, ultimele lui ganduri au mers tot catre iubita care voia sa-l paraseasca. I-a trimis un mesaj de adio prin SMS

"Viata fara tine nu mai are sens". Este ultimul gand al lui Alexandru, iar cele din urma cuvinte i le-a trimis Andreei, fosta sa iubita, intr-un SMS.

Se certasera. Iar fata a vrut sa puna punct relatiei. El nici nu a vrut sa auda. A luat una dintre armele tatalui sau, s-a ascuns intr-o camera si a tras. Vestea mortii lui s-a raspandit repede. “M-a sunat un prieten si mi-a zis ca s-a sinucis. Am inteles ca pentru prietena lui, dar acum nici noi nu stim”, spun prietenii lui.

Avea 17 ani si poate un viitor in lumea fotbalului. Adolescentul a jucat la clubul Dinamo pana in urma cu un an si jumatate cand a suferit o accidentare. Acum, urma sa joace la echipa Juventus Colentina. Din casa tatalui sau politistii au ridicat un arsenal de arme: doua pusti si trei pistoale. “Am ridicat cinci arme, unele letale, altele neletale”, a declarat prim-procurorul Bogdan Staicu.

Toate erau detinute legal. Desi nu exista suspiciuni in acest moment, ofiterii de la Serviciul Omoruri au deschis o ancheta.

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... EXCLUSIV! Mitropolia Olteniei plateste, din fonduri proprii, angajatii unui hotel si ai unui restaurant, primite de la G...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri