Antena Căutare

UPDATE! Un tanar fotbalist din Bucuresti s-a sinucis din dragoste. S-a impuscat in inima cu arma tatalui sau

Dupa o cearta cu iubita, un tanar fotbalist din Bucuresti a renuntat la tot. S-a impuscat in inima, cu arma tatalul sau. Inainte sa moara, ultimele lui ganduri au mers tot catre iubita care voia sa-l paraseasca. I-a trimis un mesaj de adio prin SMS

"Viata fara tine nu mai are sens". Este ultimul gand al lui Alexandru, iar cele din urma cuvinte i le-a trimis Andreei, fosta sa iubita, intr-un SMS.

Se certasera. Iar fata a vrut sa puna punct relatiei. El nici nu a vrut sa auda. A luat una dintre armele tatalui sau, s-a ascuns intr-o camera si a tras. Vestea mortii lui s-a raspandit repede. “M-a sunat un prieten si mi-a zis ca s-a sinucis. Am inteles ca pentru prietena lui, dar acum nici noi nu stim”, spun prietenii lui.

Avea 17 ani si poate un viitor in lumea fotbalului. Adolescentul a jucat la clubul Dinamo pana in urma cu un an si jumatate cand a suferit o accidentare. Acum, urma sa joace la echipa Juventus Colentina. Din casa tatalui sau politistii au ridicat un arsenal de arme: doua pusti si trei pistoale. “Am ridicat cinci arme, unele letale, altele neletale”, a declarat prim-procurorul Bogdan Staicu.

Toate erau detinute legal. Desi nu exista suspiciuni in acest moment, ofiterii de la Serviciul Omoruri au deschis o ancheta.

UPDATE! Ancheta se extinde in jaful secolului! Manechinul favorit al lui Catalin Botezatu a fost retinut, dar ar putea f... EXCLUSIV! Mitropolia Olteniei plateste, din fonduri proprii, angajatii unui hotel si ai unui restaurant, primite de la G...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x