Antena Căutare

Arma ce ar putea stârpi COVID-19, descoperită! Ce conține și ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testată. „Poate trata și preveni infecția”

Arma ce ar putea stârpi noul coronavirus (COVID-19) ar fi fost descoperită de cercetători din Shanghai. Au început testele clinice, după ce substanța a fost testată cu succes pe maimuțe.

Arma ce ar putea stârpi COVID-19, descoperită! Ce conține și ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testată. „Poate trata și preveni infecția”
Arma ce ar putea stârpi COVID-19, descoperită! Ce conține și ce s-a întâmplat cu maimuțele pe care a fost testată. „Poate trata și preveni infecția” | profimediaimages.ro

Tratamentul ce ar avea, de asemenea, rol de vaccin, conține anticorpi meniţi să neutralizeze virusul în persoanele asimptomatice.

Noul tratament, ce a primit aprobarea Administraţiei Naţionale a Produselor Medicale din China pentru demararea primei faze a studiilor clinice, oferă speranţe atât persoanelor infectate cât şi celor neafectate de noul coronavirus.

Cum se numește „arma” împotriva COVID-19

Noul medicament experimental brevetat de Shanghai Junshi Biosciences şi Institutul de Microbiologie din cadrul Academiei Chineze de Ştiinţe se numeşte JS016.

Descoperire cumplită despre COVID-19! Ce se întâmplă în corpul bărbaților cu chelie, dacă se infectează cu noul coronavirus

Programul va testa tratamentul pe bază de anticorpi în persoanele sănătoase pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus. Mai mulţi voluntari sănătoşi din Shanghai s-au înscris deja.

În urma testării, ei vor oferi detalii despre gradul de imunizare atins, siguranţa utilizării medicamentului şi despre modul cum acţionează acesta în organism.

OMS, avertisment de ultim moment! Când va lovi, de fapt, al doilea val al pandemiei de COVID-19 în Europa!

Programul de tratament este unic, fiind primul de acest tip în lume, deoarece testează combaterea virusului prin imunizarea persoanelor sănătoase.

Ce au arătat testele efectuate pe maimuțe

Compania care brevetează tratamentul se aşteaptă ca acesta să protejeze principalele categorii aflate la risc.

„Testele anterioare au arătat că JS016 poate trata şi preveni infecţia. Aşteptăm cu nerăbdare să vedem efectele sale în studiile clinice”, a declarat cercetătorul de la Institutul de Microbiologie din cadrul Academiei Chineze de Ştiinţe, Liu Jinghua.

Testele efectuate pe maimuţe au demonstrat că JS016 poate bloca coronavirusul şi menţine organismul la parametrii normali, chiar dacă sunt administrate doze mari.

Primăria din Minneapolis vrea să desfiinţeze departamentul de Poliţie... Încă o țară a învins coronavirusul și renunță la restricții. Anunțul de ultimă oră făcut de autorități: ”Am eliminat tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x