Antena Căutare

Asasinul lui John Lennon ramane in spatele gratiilor

Cererea de eliberare a asasinului lui John Lennon, Mark David Chapman, a fost respinsa de catre autoritati pentru a sasea oara.

Chapman este tinut intr-o celula speciala a inchisoarii Attica din New York, gratie notorietatii dobandite. Acesta lucreaza acolo ca portar, face curat in birouri si isi ajuta colegii de detentie intr-una din bibliotecile inchisorii specializate in legislatie.

Faimosul detinut a fost condamnat pentru uciderea lui Lennon la o pedeapsa de 20 de ani de inchisoare, cu prelungire pe viata si va mai ramane in arest pentru cel putin 2 ani de acum inainte. Cazierul lui Chapman este "curat", cu exceptia unor violari minore ale regulamentului intern al inchisorii.

Sotia fostului membru Beatles, Yoko Ono, care s-a opus constant eliberarii lui Chapman, a trimis din nou o scrisoare comisiei care analizeaza cazul, pentru a mentiona ca parerea ei nu s-a schimbat. Urmatoarea audiere a detinutului a fost stabilita pentru august 2012.

West Nile a facut 3 victime in Turcia... Minerii blocati intr-o mina din Chile au urmarit un meci de la 700 metri adancime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x