Antena Căutare

Minerii blocati intr-o mina din Chile au urmarit un meci de la 700 metri adancime

Cei 33 de mineri care au ramas blocati in mina San Jose din nordul Republicii Chile au batut marti un nou record mondial prin urmarirea unui meci al selectionatei de fotbal chiliene de la 700 de metri adancime, unde se afla de la 5 august, relateaza EFE.

Muncitorii, care au batut deja recordul de supravietuire in adancul pamantului, au putut urmari meciul datorita unui minuscul proiector care le-a fost trimis.

Unul dintre muncitorii blocati in mina, fostul fotbalist Franklin Lobos, a facut pentru restul echipei comentariile tehnice privind meciul amical pe care selectionata chiliana de fotbal l-a jucat marti cu o echipa similara din Ucraina, la Kiev.

In sprijinul minerilor, fotbalistii chilieni si-au pus la intrarea pe stadion tricouri albe pe care scria "Forta Mineri", in semn de omagiu pentru compatriotii lor care de mai bine de o luna supravietuiesc in mina.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: beat.bodoglife.com

Asasinul lui John Lennon ramane in spatele gratiilor... Putin: “Nabucco are putine sanse de reusita”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x