Atac armat într-un aeroport din Statele Unite! Cinci persoane au murit și alte opt sunt rănite

 

Stare de urgență în Statele Unite după producerea unui atac armat pe un aeroport din Florida.

Cinci persoane au murit și alte opt au fost rănite, vineri, în urma unor împușcături înregistrate pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood din Florida, poliția investigând incidentul la această oră, a indicat media locală citată de agenția EFE.

Imaginile TV arată evacuarea persoanelor pe pista aeroportului și prezența poliției, potrivit Agerpres.

Se pare că împușcăturile s-au produs în zona de recuperare a bagajelor de la terminalul 2, unde autorul a fost și arestat. 

Respectivul terminal a fost evacuat, la fel ca și zonele apropiate de porțile D4 și D5 ale aeroportului internațional Fort Lauderdale, la nord de Miami. 

Până în prezent nu se cunoaște starea răniților, dar canalul de televiziune MSNBC a semnalat că există cel puțin o persoană împușcată mortal. 

Secretarul de presă al Casei Albe din mandatul fostului președinte George W. Bush, Ari Fleischer, care se găsea în acele momente pe aeroport, a relatat haosul, pe Twitter: "S-au tras focuri de armă. Toată lumea aleargă". 

Ulterior, el a explicat că situația s-a "calmat", dar autoritățile nu permit nimănui să iasă din aeroport, în zona unde se afla el.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe