Antena Căutare

Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din Moscova! Trei persoane au decedat

Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova, în apropierea sediului central al FSB, serviciile secrete ruse, au relatat mai multe surse media ruseşti.

Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din Moscova! Trei persoane au decedat Galerie
Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova

Mai multe înregistrări video ce arătau ofiţeri de poliţie înarmaţi care alergau lângă sediul FSB au fost difuzate pe reţelele de socializare. Ziarul Izvestia, care citează o sursă neidentificată, a raportat mai multe decese în rândul poliţiei.

Numărul de răniţi nu a fost precizat deocamdată în mod oficial, dar diferite surse din presă informează că ar fi vorba despre trei morți.

Atac armat lângă sediul serviciilor secrete ruse din Moscova! Trei persoane au decedat

Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova

Un schimb de focuri a avut loc joi seara, la Moscova

FSB a anunţat că atacatorul a fost lichidat. Potrivit unei surse a agenţiei RBK, apropiate FSB, atacatorul deschisese focul din holul sediului FSB. El se baricadase în clădire şi continua să tragă.

"Un necunoscut a deschis focul la Bolşaia Lubianka Nr.12, există răniţi", a transmis agenţia de presă rusă RIA Novosti, citând serviciile secrete. "Bărbatul suspectat de tiruri a fost neutralizat, identificarea lui este în curs", a continuat aceeaşi sursă, conform celor de la Agerpres.

Autorităţile nu au furnizat nicio informaţie despre acest incident, către ora 15.45 GMT (17.45, ora României), cu excepţia faptului că ”traficul (rutier) a fost întrerupt în cartierul Balşaia Lubianka”, cartierul respectiv, potrivit Poliţiei Rutiere, citată de agenţia oficială rusă de presă Tass.

Rusia a fost teatrul mai multor atentate în anii 2000, în legătură cu Războiul din Cecenia împotriva separatiştilor, iar apoi cu rebeliunea islamistă care a însângerat Caucazul de Nord.

Aproximativ 50.000 de sirieni de la Idleb se refugiază în Turcia, anunţă Erdogan la summitul liderilor ţărilor musulmane... Donald Trump intră în istorie drept al treilea preşedinte pus sub acuzare! Senatul va decide în ianuarie dacă liderul am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x