Antena Căutare

Atac ARMAT sângeros! Trei persoane au murit și alte patru sunt rănite

Incident armat în cursul zilei de joi! Potrivit primelor informații oferite de Poliție, numeroase persoane sunt rănite și alte trei și-au pierdut viața!

Incident armat în cursul zilei de joi! Potrivit primelor informații oferite de Poliție, numeroase persoane sunt rănite și alte trei și-au pierdut viața!

Mai multe persoane şi-au pierdut viaţa, iar altele au fost rănite joi în urma unui incident armat la Maryland, la 100 km nord de Washington, a anunţat poliţia locală în cursul unei conferinţe de presă, potrivit AFP.

'Putem confirma că există numeroşi răniţi şi mai multe decese' într-un depozit, a declarat şeriful Jeffrey Gahler. 'Pe baza a ceea ce ştim, a fost un singur suspect. Suspectul se află în custodia poliţiei şi, în prezent, este în stare critică la spital', a adăugat el.

Potrivit presei americane, trei persoane au fost ucise. Poliţia nu a dorit să confirme imediat dacă autorul incidentului este o femeie, aşa cum au indicat mai multe media.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anterior, agenţia de presă Reuters a transmis că împuşcături s-au auzit la Perryman, în Maryland, unde locuitorilor li s-a cerut să evite o zonă din apropierea unui centru de antrenament al armatei.

Poliţia a fost sesizată în jurul orei locale 09:00 (15:00 GMT), a indicat pe Twitter biroul şerifului din comitatul Harford.

Atac ARMAT sângeros! Trei persoane au murit și alte patru sunt rănite

Guvernatorul din Maryland, Larry Hogan, a declarat că urmăreşte îndeaproape 'acest incident armat oribil'.

Agenţi ai FBI şi ATF (Biroul pentru alcool, tutun, arme de foc şi explozibili) au fost trimişi la locul incidentului, au indicat cele două agenţii federale, potrivit Agerpres.

Un martor a declarat pentru filiala locală a canalului de televiziune NBC că focuri de armă s-au auzit la un depozit.A

VIDEO. Vladimir Putin şi-a demonstrat abilităţile de LUNETIST! Imaginile au făcut înconjurul lumii... Accident CUMPLIT! Peste 42 de persoane au murit după ce un feribot s-a scufundat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x