Antena Căutare

BREAKING NEWS. ATAC ARMAT ÎN SUA. Patru persoane au fost ÎMPUȘCATE MORTAL!

Cel puţin patru oameni au fost împuşcaţi mortal după ce un bărbat a deschis focul la sediul unui ziar din oraşul Annapolis, statul american Maryland, informează CBS News.

Un bărbat a fost reţinut după ce mai multe focuri de armă s-au auzit, joi după-amiază, în Annapolis, Maryland, a declarat pentru Fox News, şeriful comitatului Anne Arundel din statul Maryland.

incidentul s-a petrecut la ora locală 14:30, la sediului Capital Gazette din strada Bestgate Road.

Potrivit CBS News, un bărbat a tras mai multe focuri de armă prin geamul de la intrarea în sediul publicaţiei locale Capital Gazette, care este deţinută de Baltimore Sun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Phil Davis, reporter la Gazette, a scris, pe Twitter, că se afla în clădire în momentul incidentului şi că atacatorul a tras numeroase focuri de armă prin geamul de la intrarea în sediu, unde se aflau numeroşi angajaţi.

Impresionante forţe de ordine au fost mobilizate în zonă, zeci de angajaţi ai publicaţiei Capital Gazette fiind evacuaţi din clădire.

ALERTĂ! Amenințare cu BOMBĂ! Trupele speciale au sosit la fața locului. Oamenii au fost EVACUAȚI din trei centre comerci... Mii de turişti au rămas blocaţi pe aeroportul din Bali. Traficul aerian, în PERICOL MAJOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x