Antena Căutare

Atac terorist tragic! 17 persoane AU MURIT. Trei bărbați au coborât dintrun jeep și au deschis focul!

Un număr de 17 persoane au fost ucise duminică seara într-un "atac terorist" comis asupra unei cafenele-restaurant din Ouagadougou de către presupuși jihadiști, a anunțat guvernul din Burkina Faso

Un număr de 17 persoane au fost ucise duminică seara într-un "atac terorist" comis asupra unei cafenele-restaurant din Ouagadougou de către presupuși jihadiști, a anunțat guvernul din Burkina Faso.

"Duminică, în jurul orei 21,00, un atac terorist a vizat restaurantul Istanbul situat pe bulevardul Kwame Nkrumah din Ouagadougou", relevă un comunicat al guvernului, citat de AFP.

"Acest atac a făcut pentru moment 17 victime ale căror naționalități rămân de precizat și 8 răniți", precizează aceeași sursă.

Atacatorii, al căror număr nu este cunoscut, "sunt izolați pe un etaj al imobilului pe care l-au atacat", a declarat ministrul Comunicațiilor din Burkina Faso, Remis Dandjinou, la televiziunea națională.

Restaurantul Istanbul, situat la aproximativ 200 de metri de cafeneaua Capuccino care, în ianuarie 2016, a fost ținta unui atentat, " a fost atacat de presupuși jihadiști", declarase anterior pentru AFP un ospătar al localului.

"Trei bărbați au sosit la bordul unui vehicul 4x4 spre ora 21,30, au coborât din mașină și au deschis focul asupra clienților de pe terasa" acestei cafenele frecventate de o clientelă de rezidenți străini, a indicat aceeași sursă.

Ultimele informații! 49 de morţi în urma ciocnirii frontale a două trenuri de pasageri în Alexandria, Egipt: "Am de... Semnele începutului unui nou Război Mondial. Omenirea așteaptă înfricoșată momentul zero!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x