Antena Căutare

Atenție, părinți! Un bebeluș a murit, după ce s-a jucat cu un obiect banal. Toți îl avem în casă

O fetiță de doar un an și patru luni și-a pierdut viața în cel mai stupid și tragic mod. Nesupravegheat, preț de câteva clipe, cea mică s-a jucat cu sfoara de acționare a jaluzelelor verticale din camera ei, iar acest lucru i-a fost fatal.

O fetiță de doar un an și patru luni și-a pierdut viața în cel mai stupid și tragic mod. Nesupravegheat, preț de câteva clipe, cea mică s-a jucat cu sfoara de acționare a jaluzelelor verticale din camera ei, iar acest lucru i-a fost fatal.

Din nefericire, și-a așezat sfoara în jurul gâtului, ca pe un lănțișor, dar a căzut, iar acesta a strangulat-o, scrie metro.co.uk. Copila a fost găsită, mai târziu, de bunica ei, care a încercat disperată să o readucă la viață.

Medicii îi avertizează pe părinți să dea jos aceste jaluzele sau să modifice sforile de susținere și acționare a lor astfel încât cei mici să nu poată ajunge la ele.

Alunecările de teren din China fac ravagii! Opt morți, 19 dispăruți și case îngropate la o adâncime de 15 metri... A născut și a început să se micșoreze. O femeie a ajuns la dimensiunile unui bebeluș și trăiește un adevărat calvar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x