Antena Căutare

A născut și a început să se micșoreze. O femeie a ajuns la dimensiunile unui bebeluș și trăiește un adevărat calvar!

Deși măsoară doar 60 de centimetri, Shanti Devi este o femeie în vârstă de 66 de ani. Din cauza bolii rare de care suferă, mâinile și picioarele acesteia s-au micșorat și s-au răsucit, potrivit The Mirror.

Deși măsoară doar 60 de centimetri, Shanti Devi este o femeie în vârstă de 66 de ani. Din cauza bolii rare de care suferă, mâinile și picioarele acesteia s-au micșorat și s-au răsucit, potrivit The Mirror.

Femeia avea o înălțime de 1,52 metri, însă pe parcursul a 25 de ani, a început să se micșoreze, până a ajuns la dimensiunile unui bebeluș, imobilizată la pat.

„Trăiesc în felul ăsta de aproape 25 de ani. E dureros. Mă plictisesc, dar nu pot face nimic pe cont propriu. Îmi este dor să mă așez, să merg, să mă întâlnesc cu prietenii sau să ud florile”, a declarat Devi.

Totul a început după ce a dat naștere celui de-al treilea copil. „Era o femeie perfect sănătoasă și ducea o viață normală când ne-am căsătorit în urmă cu 35 de ani. Probleme au început să apară după ce a născut cel de-al treilea copil. Începuse să devină slăbită și foarte înceată în ceea ce făcea”, a povestit soțul lui Devi.

„După trei luni, a început să se plângă de dureri puternice în oase care deveniseră rigide. După alte câteva luni, a observat unele schimbări la corpul ei – începea să arate mai mică. Noi n-am crezut-o până ne-am dat seama că se micșorase cu vreo 15 centimetri în doar patru luni. Totuși, putea încă să meargă”, a mai spus acesta.

Deși a dus-o la medic și a început un tratament, bărbatul mărturisește că s-a văzut nevoit să îl întrerupă, deoarece era in zadar. Cu trecerea timpului, oamenii au aflat despre poveste lui Devi și a devenit o atracție turistică a satului Kanpur, din nordul Indiei.

Atenție, părinți! Un bebeluș a murit, după ce s-a jucat cu un obiect banal. Toți îl avem în casă... "Așa arată agonia!" Un băiețel sirian scos de sub dărâmături refuză să se dezlipească de salvatorul său. Cum s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x