Antena Căutare

Au apărut primele teste false pentru depistarea Covid-19. Flacoanele erau destinate persoanelor care voiau să afle dacă sunt bolnave sau nu la ele acasă

În timp ce autoritățile din zeci de state din toate colțurile lumii iau măsuri drastice pentru a preveni răspândirea coronavirusului, unele persoane au decis să profite de această situație și au realizat teste false pentru depistarea COVID-19. 

Au apărut primele teste false pentru depistarea Covid-19. Flacoanele erau destinate persoanelor care voiau să afle dacă sunt bolnave sau nu la ele acasă
Au apărut primele teste false pentru depistarea Covid-19

Astfel, potrivit presei internaționale, primele teste false privind depistarea coronavirusului au fost descoperite și confiscate de autorități pe Aeroportul Internațional din Los Angeles.

Testele false erau destinate persoanelor care doresc să verifice la ele acasă dacă sunt sau nu bolnave, au pe ele etichetele „Corona Virus 2019nconv (COVID-19)” și „Virus1 Test Kit”.

Breaking News! Școlile rămân închise până după Paște

Coletul venea din Marea Britanie și conținea, potrivit declarației oficiale, flacoane cu apă purificată în valoare de 200 de dolari.

Testarea pentru COVID-19 se face doar în laboratoare certificate, în SUA. U.S. Customs and Border Protection nu a oferit alte informații în acest caz. Flacoanele au fost predate agenției U.S. Food and Drug Administration pentru a fi analizate.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 139! Nouă persoane, vindecate!

Peste 6000 de persoane au decedat din cauza COVID-19

La nivel mondial, nu mai puțin de 169 610 peraoane au fost infectate cu noul tip de coronavirus. Dintre acestea, 6518 au murit, iar 77 776 au fost declarate vindecate.

Coronavirus - China a înregistrat de trei ori mai multe cazuri importate faţă de cele interne... Coronavirus - Barurile şi restaurantele din New York vor fi închise, cu excepţia celor cu livrare la domiciliu. Toţi cei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x