Antena Căutare

Alertă! Primele două cazuri de coronavirus, confirmate în Italia. Guvernul a decis suspendarea zborurilor către și dinspre China

Noul virus care a făcut ravagii în China, unde 171 de persoane au fost ucise și alte peste 8000 infectate, a ajuns în Italia. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp, chiar de premierul țării.

Alertă! Primele două cazuri de coronavirus, confirmate în Italia. Guvernul a decis suspendarea zborurilor către și dinspre China
Ultimă oră! Primele două cazuri de coronavirus, confirmate în Italia. Anunțul făcut de premierul țării

Giuseppe Conte, premierul Italiei, a anunțat, în urmă cu puțin timp, că au fost confirmate primele două cazuri de coronavirus din țară.

Potrivit declarațiilor făcute de premierul italian în cadrul unei conferințe de presă este vorba despre doi turiști chinezi.

Ce se întâmplă cu pacienta suspectă de coronavirus de la Cluj. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Se va recupera complet!”

De asemenea, acesta a precizat că cei doi beneficiază de îngrijiri medicale și sunt plasați în carantină.

”Suntem atenți și foarte preocupați de starea lor. Nu am fost prinși nepregătiți.”, a declarat acesta.

Cei doi se află la Spitalul Spallanzani din Roma, iar starea lor de sănătate este bună.

În urma apariției acestor cazuri, Guvernul a decis să suspende zborurile către și dinspre China, potrivit corriere.it.

E oficial! Coronavirusul a apărut într-o țară cu mulți români! Ce anunță autoritățile

Organizația Mondială a Sănătății a declarat, joi, că epidemia de coronavirus este urgență publică internațională, potrivit New York Times. Oficialii chinezi spun că 171 de oamenii au murit din cauza virusului misterios.

OMS a declarat că infecția cu coronavirus reprezintă o urgență medicală globală pentru că riscul infectării a depășit China, locul unde virusul a apărut luna trecută.

Organizația avertizează toate statele membre ale Națiunilor Unite că trebuie să trateze această epidemie cu seriozitate.

Incident halucinant. O femeie s-a ridicat în picioare, în avion și a amenințat că se aruncă în aer. Peste 190 de persoan... Cel puţin 213 persoane au murit din cauza îmbolnăvirii cu coronavirus în China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x