Live acumFilm: Minus 25 de grade
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Ce se întâmplă cu pacienta suspectă de coronavirus de la Cluj. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Se va recupera complet!”

Stewardesa care a pus pe jar autoritățile de la Cluj după ce a mărturisit că a intrat în contact cu două colege care se află în carantină după ce ar fi contractat virusul din China nu are coronavirus.

Ce se întâmplă cu pacienta suspectă de coronavirus de la Cluj. Ministrul Sănătății, anunț de ultimă oră: ”Se va recupera complet!”

ziardecluj.ro

Anunțul a fost făcut de ministrul Sănătății, Victor Costache, care a declarat că pacienta de la Cluj nu are coronavirus şi că rezultatele testelor în cazul acesteia sunt pozitive pentru un virus respirator scintiţial, potrivit Agerpres.

"Deci nu este coronovirus, pacienta va fi tratată simptomatic şi va se va recupera complet. Este un virus respirator care dă o traheobronşită uşoară şi, în mod normal, cu tratament simptomatic pacienta va evolua foarte bine", a afirmat ministrul, la Digi 24.

Alertă la Cluj, unde o însoțitoare de bord a intrat în contact cu doi bolnavi infectaţi cu virusul din China. Toți pasagerii, evaluați de medici

O pasageră care a sosit, marţi, pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj era suspectă de faptul că ar putea fi contaminată cu coronavirus şi a fost transportată la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca. Femeia a fost în Asia de Sud-Est şi ar fi intrat în contact cu persoane din China.

Recomandari