Antena Căutare

Avertisment ÎNFIORĂTOR! Un CUTREMUR DEVASTATOR se poate produce în orice clipă, în urma unei activități seismice îngrijorătoare

Un cutremur devastator s-ar putea produce în orice clipă în California, după ce 69 de seisme au avut loc în Cercul de foc al Pacificului, în decurs de 48 de ore.

Un cutremur devastator s-ar putea produce în orice clipă în California, după ce 69 de seisme au avut loc în Cercul de foc al Pacificului, în decurs de 48 de ore.

Un total de 16 de seisme cu magnitudini considerabile – de 4,5 grade pe scara Richter sau chiar mai mari – au avut loc, luni, în Cercul de foc al Pacificului, după ce, duminică, alte 53 de cutremure au fost înregistrate în regiune.

Cutremurele s-au simțit în Indonezia, Bolivia, Japona și Fiji, fără să ajungă pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii – care face parte din Cercul de foc.

Această activitate seismică a stârnit îngrijorări potrivit cărora seismul cel mare al Californiei – un cutremur devastator cu magnitudinea de 8 grade pe Richter sau chiar mai mare – ar putea fi aproape.

Cercetătorii au avertizat anterior că activitatea seismică din Cercul de foc ar putea declanșa un efect de domino, dând startul unor seisme și erupții vulcanice în alte părți ale regiunii.

California, care se află la marginea estică a acestei regiuni, este „datoare” cu un cutremur devastator, potrivit cercetătorilor.

De altfel, un cutremur cu o magnitudine uriașă, de 8,2 grade pe scara Richter, a lovit Oceanul Pacific în apropiere de Fiji și Tonga, duminică, dar s-a produs la o adâncime prea mare (560 de kilometri) pentru a cauza daune semnificative.

Cercul de foc al Pacificului este cea mai extinsă și activă zonă vulcanică de pe Pământ, concentrând 62% dintre vulcanii activi existenți în prezent.

Se analizează reintroducerea SERVICIULUI MILITAR OBLIGATORIU. S-ar putea întâmpla mai repede decât am crede!... Un român a ajuns pe lista suspecţilor de TERORISM, după ce a fost arestat în Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x