Antena Căutare

Avertisment MAE: "Romanii din Siria sa paraseasca imediat tara"!

Ministerul Afacerilor Externe a emis un avertisment care ii vizeaza pe romanii din Siria. Acestia sunt rugati sa plece "cat mai curand posibil prin mijloacele de transport inca operationale"

Diplomatia romana explica faptul ca fortele inarmate ale opozitiei sunt concentrate in zone aglomerate si dens populate, informeaza Agerpres. "In actiunea de reprimare, fortele guvernamentale utilizeaza inclusiv armament greu si aviatie militara. Pe fondul deteriorarii accelerate a situatiei, pe linie de securitate, exista temeri legate de posibilitatea declansarii unor violente extreme, de amploare mai mare decat cele care au avut loc la Homs, Hama si Alep", anunta MAE.

La aceasta ora nu mai exista nici o cursa directa catre Romania. Singurele rute de evacuare ale cetatenilor romani din Siria sunt cele terestre, spre statele vecine, in primul rand spre Liban, apoi spre Iordania si Turcia.

Foto: Hepta

Fostul psihiatru al armatei americane, condamnat la moarte... Bataie cu rosii, dar pe bani. Festivalul "Tomatina" a devenit o afacere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x