„Aveți zece minute să vă luați adio de la el”. Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19: „Copiii i-au spus că-l vor face mândru”

O femeie de de 49 de ani din South Wales a dezvăluit detalii cutremurătoare1 Sue Martin a avut la dispoziție doar zece minute pentru a-și lua rămas bun, pentru totdeauna, de la soțul spu, decedat din cauza coronavirusului.

Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19

Partenerul de viață al femeii avea 58 de ani și suferea de diabet. A început să se simtă rău pe data de 19 martie și și-a dat seama că are Covid-19. Știind că este puternic, bărbatul a crezut că poate face față bolii. Nu de puține ori cei apropiați îl lăudat pentru forma fizică de invidiat și pentru stilul de viață sănătos.

citește și: Vom purta măști toată vara? Alexandru Rafila, avertisment neașteptat: „Nu există nicio îndoială. Aproape 40% din populație se va infecta”

Zece zile au trecut, omul având diferite simptome. Totuși, starea acestuia s-a agravat și Sue a chemat ambulanța, care l-a transportat pe bolnav la spital. După doar câteva ore mai târziu, medicii au anunțat-o pe soția îngrijorată faptul că bărbatul nu mai poate respire singur și că șansele de supraviețuire sunt mici.

„Aveți zece minute să vă luați adio de la el”. Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19: „Copiii i-au spus că-l vor face mândru”

Drama unei femei care și-a pierdut soțul din cauza Covid-19

Pandemia de coronavirus naște drame în toată lumea

Apoi a venit vestea cruntă din partea cadrelor medicale: „Aveți zece minute să vă luați adio de la soțul dumneavoastră”.

citește și: Corina a murit singură în casă, ucisă de Covid-19! Avea doar 41 de ani și era infirmieră în Italia

Sue și cei doi copii ai cuplului, de 13 și de 16 ani, au trăit momente cumplite:

„I-am spus că îl iubim. Cel mai mult a durut să aud copiii cum îi spun că vor avea grijă să-l facă mândru”, a mărturisit femeia.

Emoționanta poveste a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

În aceste vremuri în care pandemia de coronavirus afectează tot mai multe țări, poveștile precum cea de mai sus devin tot mai dese…

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri