Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Corina a murit singură în casă, ucisă de Covid-19! Avea doar 41 de ani și era infirmieră în Italia

O româncă din Italia a fost găsită moartă în propriul apartament. Cel care a făcut descoperirea este chiar fratele femeii de 41 de ani, care a dezvăluit că aceasta fusese trimisă acasă, după ce a fost confirmată cu Covid-19!

O infirmieră româncă a fosrt ucisă de Covid-19 în Italia

Nicoleta Corina Berinde, infirmieră care lucra la o casă de bătrâni din Beinasco (Italia), a fost trimisă să stea acasă atunci când a început să se simtă rău și să aibă simptome de coronavirus.

INFIRMIERĂ ROMÂNCĂ, UCISĂ DE CORONAVIRUS ÎN ITALIA

Femeia plecase din Negrești Oaș pentru un trai mai bun, dar nu avea să știe ce sfârșit tragic o așteaptă. Fratele a vrut s-o viziteze și astfel a ieșit la iveală că femeia murise singură în casă.

citește și: Inimaginabil! La Bergamo, slujbele de înmormântare au loc cu telefoanele pe sicrie, pentru ca familiile să participe astfel la funeralii

Românca lucra de mai bine de 20 de ani în Italia și nu s-a gândit în niciun moment să revină în țară, căci dorința ei de a-și ajuta pacienții bătrâni și bolnavi a fost prea mare. Femeia s-a infectat cu coronavirus chiar la casa de bătrâni unde lucra.

Corina a murit singură în casă, ucisă de Covid-19! Avea doar 41 de ani și era infirmieră în Italia

Nicoleta Corina Berinde avea doar 41 de ani

În ciuda insistențelor medicului său curant, Nicoleta nu a fost testată, fiind trimisă în izolare acasă.

citește și: Femeile sau bărbații? Ce persoane au risc mai mare de deces din cauza coronavirusului

Fratele tinerei a precizat că în ultimele 48 de ore starea Nicoletei s-a înrăutățit, tușea tot mai rău și avea dificultăți de respirație, acesta a fost și motivul pentru care fratele a decis să îi facă o vizită.

Familia a contactat și un avocat pentru a vedea dacă în cazul decesului Nicoletei nu este cumva vorba despre neglijență.

Sursa: ecodelchisone.it, La Stampa

Recomandari