Antena Căutare

Bancă din lemn scoasă la licitație cu 500.000 de lire. Ce o face atât de specială

O bancă din lemn a fost scoasă la licitație cu prețul inițial de 500.000 de lire. Poziționată în unul dintre cele mai frumoase locuri din Marea Britanie, golful Three Cliffs Bay, banca este locul ideal unde turiștii pot admira frumusețile locului.

O bancă din lemn a fost scoasă la licitație cu prețul inițial de 500.000 de lire. Poziționată în unul dintre cele mai frumoase locuri din Marea Britanie, golful Three Cliffs Bay, banca este locul ideal unde turiștii pot admira frumusețile locului.

Plaja cu nisip are vederi uimitoare asupra canalului Bristol și este un loc popular printre turiști dar și sportivii care înoată în această zonă. Banca este tot ce a rămas dintr- casă de lemn construită acum mai bine de 50 de ani.

Bancă din lemn scoasă la licitație cu 500.000 de lire. Ce o face atât de specială

Cunoscută sub numele de „The Cabin” , casa a fost demolată în anul 2015 deoarece nu a mai fost îngrijită după ce proprietarul a murit. A fost acordată autorizația de planificare pentru construirea unei noi structuri, o casă cu trei dormitoare, o bucătărie, un living, un dormitor special cu o baie proprie și cameră cu vedere.

„Cabina nu va omite să te impresioneze, din momentul în care vei intra în terenul în care simți că ai intrat într-un alt ținut.”

Bancă din lemn scoasă la licitație cu 500.000 de lire. Ce o face atât de specială

Cabina este disponibilă pentru 500.000 de lire sterline și va urca la licitație publică pe 2 octombrie, la 15:00, în Marriott Hotel Swansea Marina.

„Această locație spectaculoasă la malul apei oferă o șansă superbă de a cumpăra o oportunitate de dezvoltare.”

Este în comă, dar a născut! I-au pus copilul în brațe! „ Medicii au spus că nu cred că va supraviețui”... Yahoo!, indisponibil în mai multe zone din lume...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x