Antena Căutare

Este în comă, dar a născut! I-au pus copilul în brațe! „ Medicii au spus că nu cred că va supraviețui”

O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care se află în comă a devenit mamă, dând naștere unei fetițe sănătoase, după 32 de săptămâni de sarcină.

O tânără din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord care se află în comă a devenit mamă, dând naștere unei fetițe sănătoase, după 32 de săptămâni de sarcină.

Tânăra, Caitlin Stubbs, în vârstă de 25 de ani, din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, era însărcinată în 32 de săptămâni când a suferit un anevrism cerebral în urma căruia a intrat în comă.

Femeia a devenit mamă la Spitalul Regal din Brisbane, pe 24 iulie, printr-o operație de cezariană.

Tânăra mamă suferă de malformație arteriovenoasă - o conexiune anormală şi fragilă între artere şi vene, dintre ele lipsind capilarele, cu aspect de ghem vascular.

Logodnicul ei, Jonathon Welsh, a cerut-o în căsătorie cu doar câteva săptămâni înainte ca ea să intre în comă.

„Mi-a spus că o doare capul și că durerea era localizată la ceafă. Apoi a început să vomite și am chemat o ambulanță. Medicii mi-au spus că nu cred că va supraviețui în noaptea aceea, dar eu am știut că va reuși. Apoi, au spus că va intra în moarte cerebrală, dar nu s-a întâmplat asta”, a spus el.

Tânăra va avea nevoie de alte intervenții chirurgicale și de programe extinse de recuperare, după cum a explicat sora ei, care cere donații online pentru ea.

Acest medicament ilegal pentru bronz face victime! Ți se poate umfla creierul și poți avea disfuncții renale grave!... Bancă din lemn scoasă la licitație cu 500.000 de lire. Ce o face atât de specială...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x