Căutare Live

Bangladesh: Cel putin 150 de persoane date disparute dupa naufragiul unui feribot

Un feribot cu 200 de pasageri la bord a naufragiat, marti dimineata, in Bangladesh. Potrivit autoritatilor au fost gasiti peste 30 de supravietuitori, iar cel putin 150 de persoane sunt date disparute, relateaza AFP, citat de Mediafax. Accidentul s-a produs la ora locala 2.30 (luni, 22.30, ora Romaniei).

Feribotul cu doua etaje, Shariatpur 1, a fost lovit de o alta ambarcatiune in mijlocul fluviului Meghna, la sud-est de capitala Bangladeshului, Dacca, a declarat comandantul politiei locale, Shahidul Islam.

"Aproximativ 35 de pasageri au fost salvati de un alt feribot. Dar peste 150 de pasageri lipsesc", a precizat Islam. O nava de salvare se afla la locul naufragiului pentru a incerca sa localizeze locul exact unde s-a scufundat feribotul.

Un supravietuitor a declarat pentru presa locala ca opt dintre apropiatii sai sunt dati disparuti, inclusiv cumnatul sau. Majoritatea pasagerilor dormeau in momentul naufragiului, a afirmat el.

Accidentele navale provocate de nerespectarea normelor de securitate si de supraincarcarea ambarcatiunilor sunt frecvente in Bangladesh, tara brazdata de 230 de cursuri de apa. Milioane de persoane depind de navigatia fluviala sau maritima pentru a se deplasa in aceasta tara, printre cele mai sarace din lume.

foto: nj.gov

Fostul regim libian ar fi sponsorizat campania prezidentiala a lui Nicolas Sarkozy... Un orasel cu doar 240 de locuitori are cea mai mare datorie publica din Spania: 4,6 milioane de euro...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri