Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Barack Obama, criticat dur de actorul Matt Damon

Desi in ultimii ani l-a sustinut cu inflacarare pe Barack Obama, actorul Matt Damon, s-a aratat dezamagit de eforturile acestuia si a declarat recent ca presedintele "a esuat" in rolul de conducator, informeaza foxnews.com.

"Am discutat cu multi oameni care au lucrat pentru administratia lui Obama, in posturi de mica importanta. Unul dintre ei mi-a spus: Nu ma voi mai lasa prostit niciodata de un politician. Un presedinte cu un singur mandat, dar care are cu adevarat testicule si care duce lucrurile la indeplinire, ar fi fost, pe termen lung, mult mai bun pentru binele tarii", a spus actorul american, intr-un interviu acordat revistei Elle.

Aceasta este a doua declaratie publica in care Damon il critica pe Obama, dupa ce anul trecut actorul a declarat ca presedintele "nu si-a inteles mandatul" si a ales sa continue, ca si George W. Bush, politica de reduceri bugetare.

Obama i-a raspuns actorului american printr-o gluma, pe care a facut-o cu ocazia unui bal organizat la Casa Alba: "I-am dezamagit pana si pe cei mai infocati dintre sustinatorii mei: starurile de cinema. In urma cu cateva zile, Matt Damon - pe care il ador - a spus ca este dezamagit de prestatia mea ca presedinte. Ei bine, Matt, tocmai am vazut filmul Gardienii destinului / The Adjustment Bureau (in care Matt Damon joaca unul dintre rolurile principale, n.r.) si pot sa spun ca sunt la fel de dezamagit ca si tine, prietene!".

Sursa: Antena3

Foto: jfklancernews.blogspot.com

Recomandari