Antena Căutare

Barack Obama si Mitt Romney se intrec in sustinatori celebri. Vedetele s-au impartit in democrati si republicani

Sustinerea din partea vedetelor este foarte importanta pentru candidatii la presedintia Statelor Unite. Le poate aduce voturi imortante si atrage simpatie din partea unor grupuri variate de alegatori. Chiar daca majoritatea celebritatilor isi arata sustinerea pentru democratul Barack Obama, exista si personalitati care nu ezita sa il critice pe acesta si sa isi indemne fanii sa-l voteze pe Mitt Romney.

Ambii candidati din cursa prezidentiala se bucura de sustinerea unor cantareti sau actori celebri in Statele Unite. Exista si vedete de la care nu te-ai astepta sa stie prea multe despre politica, dar nu ezita sa-si exprime opiniile electorale. Nicki Minaj, de exemplu, este republicana convinsa si i-a dedicat chiar si un cantec. „Sunt o republicana care il voteza pe Mitt Romney” este unul dintre versurile melodiei rap interpretata de americanca.

Candidatul republicanilor mai are un sustinator inedit. Chuck Norris insusi a declarat ca il va vota pe Romney: „Cred ca Mitt are abilitatile si organizarea necesare sa il infranga pe Obama si sa opreasca transformarea fundamentala a Americii pe care a inceput-o acesta”. Potrivit Huffington Post, actorul a avertizat si ca, daca Obama va fi reales, „va urma un mileniu intunecat pentru America”.

Sustinatorii lui Barack Obama sunt mai rezervati in declaratii, dar fac donatii consistente pentru campania lui electorala si ii sunt alaturi la intalnirile cu electoratul. Actritele Eva Longoria si Scarlett Johanson au sustinut cate un discurs la conventia democratilor in cadrul careia Barack Obama a fost desemnat oficial candidat la presedintie.

George Clooney il sustine si el pe actualul presedinte american si a organizat o gala de strangere de fonduri pentru campania acestuia. Steven Spielberg, Leonardi DiCaprio, Ellen DeGeneres, Salma Hayek, Sarah Jessica Parker, Beyonce si Mariah Carey au anuntat si ei ca, la alegerile din noiembrie, il vor vota pe candidatul democratilor.

In tabara adversa, aglomerarea de celebritati nu este la fel de sclipitoare. Din randul sustinatorilor lipsesc mai ales vedetele care ar atrage la vot electoratul tanar. Clint Eastwood, John Voight, rockerul Gene Simmons, Kid Rock sau Donald Trump sunt cele mai cunoscute personalitati cu ajutorul carora Mitt Romney spera sa devina cel de-al 45-lea presedinte din istoria Statelor Unite ale Americii.

Foto: Hepta

Ancheta pentru spalare de bani la Atena: Presedintele Parlamentului elen s-a autosuspendat din functie... Cel putin sapte militari au murit intr-o explozie in estul Turciei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x