Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Bărbat de 30 de ani, condamnat la 230 de ani de închisoare, după ce a abuzat-o pe fiica iubitei lui! Micuța de 11 ani a rămas însărcinată 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a abuzat-o în repetate rânduri pe fiica partenerei sale de viață, a fost condamnat la 230 de ani de închisoare. 

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care a abuzat-o în repetate rânduri pe fiica partenerei sale de viață, a fost condamnat la 230 de ani de închisoare.

Bărbatul, care este din orășelul Hemet, California, Statele Unite ale Americii, a violat-o pe fiica partenerei sale de viață, în vârstă de 11 ani, timp de un an de zile. Ulterior, fetița a rămas însărcinată și a născut un copil perfect sănătos, iar cazul scandalos a ieșit la iveală.

Citește și: Violată și luată la rost de către polițiști. „Știi ce o să i se întâmple omului ăstuia? Că o să îi distrugi viața?”

Deon Austin Welch, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la 230 de ani de închisoare, el fiind găsit vinovat pentru 15 capete de acuzare. Decizia a fost luată de jurați în mai puțin de trei ore.

Potrivit Daily Mail, bărbatul n-a arătat nicio urmă de regret în momentul în care și-a aflat sentința, iar în urma procesului a ieșit la iveală faptul că bărbatul a obligat-o pe fetiță să întrețină relații intime cu el în repetate rânduri.

Citește și: O tânără a intrat Live, pe Facebook, în timp ce era violată, într-un club. Pe filmare se aud strigăte de disperare (VIDEO)

De asemenea, judecătorii l-au obligat pe bărbat să-i plătească daune fetiței în valoare de zece milionae de dolari.

Drama fetiței a ieșit la iveală după ce un coleg de-al mamei sale l-a văzut pe Welch în timp ce se furișa în dormitorul fetiței noaptea și o atingea în mod inadecvat.

Recomandari