Antena Căutare

Ultimă oră! Atac terorist la Londra! Oameni înjunghiați pe stradă! „Se ținea de abdomen și a căzut într-o baltă de sânge” - VIDEO

Un bărbat a înjunghiat oameni, duminică, pe o stradă din sudul Londrei. Atacatorul a fost împuşcat de poliţişti. Incidentul este tratat drept unul terorist.

Ultimă oră! Atac terorist la Londra! Oameni înjunghiați pe stradă! „Se ținea de abdomen și a căzut într-o baltă de sânge” - VIDEO
Captură video.

Incidentul a avut loc pe Streatham High Road, potrivit BBC, care citează Met Police.

În mediul online, câţiva martori au scris că au auzit trei focuri de armă în jurul orei locale 14.00, şi că mai mulţi oameni erau trataţi de medici.

Serviciul londonez de ambulanţă a confirmat că mai multe echipaje se află la faţa locului.

„Ceva important s-a întâmplat pe Streatham High Road. Poliţie înarmată şi străzi închise”, a fost un mesaj pe Twitter.

Atacatorul, care a fost împușcat de polițiști, a murit, a anunțat a anunţat pe Twitter Poliţia Metropolitană.

„Putem confirma că bărbatul împuşcat astăzi (duminică) de poliţie în jurul orei 14:00 în Streatham High Road (sudul Londrei) a fost declarat mort", a arătat mesajul poliției.

Un martor a declarat pentru Press Association că bărbatul avea asupra sa o macetă şi „nişte cutii din tablă de culoare argintie pe piept".

Postul Sky News, care citează surse de securitate, a relatat că incidentul terorist a fost un atac de factură islamistă, potrivit Reuters.

Mai devreme, poliţia anunţase că a împuşcat un bărbat în Streatham, în ceea ce a calificat drept un incident de natură teroristă în care „se crede că mai mulţi oameni au fost înjunghiaţi".

Ulterior, forţele de ordine au indicat că în atacul cu cuţitul comis de bărbatul împuşcat au fost rănite două persoane. „Apreciem că sunt doi răniţi. Aşteptăm veşti în legătură cu starea lor de sănătate", a scris poliţia pe Twitter, potrivit AFP.

Totuși, o femeie care locuiește în zona în care s-a petrecut atacul susține că ar fi trei tineri răniți, cu vârste între 25 și 35 de ani. „Unul dintre ei se ținea de abdomen și a căzut într-o baltă de sânge. Era clar că a pierdut mult sânge”, a spus ea.

Surse: Agerpres, News.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Eliza, o româncă superbă de 27 de ani, aproape ucisă de iubitul ei milionar, de 57! Ce i-a făcut, când a ieșit de la duș... Atac similar celui din Londra, în Belgia! O femeie a înjunghiat oameni pe stradă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x