Antena Căutare

Caz cutremurător! A fost călcat de tren în timp ce căuta o sacoșă cu mâncare pe șinele de tren, dar a scăpat miraculos!

Un bătrân a scăpat cu viață miraculos după ce un tren cu viteză mare a trecut deasupra lui.

Panică într-o gară, după ce un bărbat a alunecat de pe peron încercând să prindă o sacoșă cu mâncare! Bătrânul a supraviețuit miraculos după ce trenul a trecut peste el! Care a fost norocul omului

Un bătrân a scăpat cu viață miraculos după ce un tren cu viteză mare a trecut deasupra lui.
Omul se afla lângă șinele de tren pentru a căuta mâncare, când deodată a apărut trenul cu viteză mare în calea lui. Speriat, bărbatul a avut un reflex de supraviețuire extrem de bun, astfel s-a ghemuit între șinele de tren pentru a avea o șansă de a trăi.

Omul coborâse în acea zonă pentru a recupera o sacoșă cu mâncare (fasole) aruncată de cineva, când deodată și-a pierdut echilibrul și a căzut pe șinele de tren. Martorii spun că bărbatul a fost văzut pe peronul Uptown Streer la linia 1181 când prietenul său aflat pe peronul opus i-a aruncat mâncarea, aceasta căzând între șine.
Bătrânul în vârstă de 68 de ani a încercat să prindă sacul cu mâncare, dar s-a dezechilibrat și a căzut la pământ.

Martorii au explicat că bărbatul s-a întins să ia sacul cu mâncare, dar ,,a făcut bum și a căzut''. În sac se afla fasole, orez și niște pește. Pasagerii speriați au încercat să facă semne disperate conductorului, însă totul a fost prea din scurt.

Mai mulți samariteni au încercat, de asemenea, să-l ajute pe bărbatul fără adăpost, pe măsură ce trenul se apropia de gară.

Din fericire, bărbatul a fost salvat, iar oamenii prezenți și-au putut trage sufletul după nefericitul accident.

Polițiștii și pompierii l-au scos teafăr dintre șinele de tren și au încercat să îi găsească un adăpost, relatează New York Post.

Alertă! 20 de copii RĂNIȚI într-o școală primară. Trei dintre micuți sunt în stare gravă!... Scene șocante într-un spital de copii! Bebeluș cu suzeta prinsă cu lipici de gură. VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x