Antena Căutare

Alertă! 20 de copii RĂNIȚI într-o școală primară. Trei dintre micuți sunt în stare gravă!

Douăzeci de copii au fost răniţi - între care trei grav - marţi într-o şcoală primară, la Beijing, de către un bărbat care a fost arestat, a anunţat municipalitatea cartierului, relatează AFP.

Douăzeci de copii au fost răniţi - între care trei grav - marţi într-o şcoală primară, la Beijing, de către un bărbat care a fost arestat, a anunţat municipalitatea cartierului, relatează AFP.

Potrivit autorităţilor cartierului Xicheng, în vestul capitalei chineze, viaţa celor trei copii răniţi mai grav nu este în pericol, iar aceştia se afla într-o stare stabilă după atac, comis la ora locală 11.17 (5.17, ora României) într-o şcoală elementară.

Potrivit cotidianului Global Times, atacatorul era înarmat cu un ciocan.

Toţi copiii răniţi au fost conduşi la spital.

Agresorul a fost imobilizat la faţa locului, au anunţat autorităţile, fără să facă alte precizări.

Acest tip de atac vizând instituţii şcolare sau elevi nu este rar în China.

În noiembrie, un tânăr în vârstă de 20 de ani a ucis un elev şi a rănit alţi nouă, dar şi doi profesori, într-o şcoală tehnică, în Yunnan, o provincie în sud-vestul ţării.

Cu o zi înainte, un şomer în vârstă de 29 de ani, afectat de probleme de cuplu potrivit presei, a ucis cinci copii, intrând în ei cu maşina în timp ce traversau strada în faţa unei şcoli elementare, în provincia Liaoning, în nord-estul ţării.

Reacția Austriei în scandalul alocațiilor copiilor din România... Caz cutremurător! A fost călcat de tren în timp ce căuta o sacoșă cu mâncare pe șinele de tren, dar a scăpat miraculos!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x