Antena Căutare

Atenție, imagini incendiare! Cafea fierbinte servită de barmani și mai fierbinți, la bustul gol, într-un local atipic! „Sunt toți foarte atrăgători” - Video

Barmani atrăgători, la bustul gol, servesc femeile cu cafea, la un local atipic din Seattle, ce a apelat la această modalitate pentru a atrage clienți... sau cliente. 

Barmani atrăgători, la bustul gol, servesc femeile cu cafea, la un local atipic din Seattle, ce a apelat la această modalitate pentru a atrage clienți... sau cliente.

O cafenea din Seattle a găsit modalitatea perfectă să-şi atragă clienţii! A angajat barmani care le servesc cafea, la bustul gol. Iar femeile par încântate de noua politică a localului.

Îmbrăcaţi cu pantaloni minusculi, cei doi barmani din Seattle fac furori în rând doamnelor. Iar trecătorii se opresc doar ca să-i pozeze.

„Poartă un fel de bikini şi sunt cu toţii foarte atrăgători”, a spus o clientă a localului.

Ideea de barmani sexy care servesc cafea la bustul gol aparţine patronilor. Iniţial cafeaua era servită de femei în bikini. Însă barmaniţele sexy nu reuşeau să atragă prea mulţi clienţi.

Oamenii le-au propus atunci să angajeze bărbaţi. Şi ideea pare să fie în sfârşit una de succes.

După ce au regândit politica cafenelei, localul a fost redeschis şi a primit un slogan corespunzător: „bărbaţi atrăgători servind cafea fierbinte”.

Acum, chiar şi clienţii care păreau revoltaţi de ideea unor barmaniţe în bikini par să fie încântaţi de cei doi barmani cu papion.

Standul de cafea din Capitol Hill este, de altfel, primul de acest fel din statul Washington.

Rohani ar putea să nu se ducă la ONU, în lipsa vizei americane... Trump anunţă o înăsprire ”substanţială” a sancţiunilor impuse Iranului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x