Antena Căutare

Bebeluș de opt luni, azvârlit cu putere în piscină, chiar de instructorul de înot. Internauții, revoltați: ”Traumatizezi copilul!” Clipul a fost văzut de 75 de milioane de ori

Un videoclip în care apare momentul în care un bebeluș este aruncat cu putere într-o piscină a stârnit reacții acide pe internet, oamenii fiind revoltați de agresivitatea mamei. 

Bebeluș de opt luni, azvârlit cu putere în piscină, chiar de instructorul de înot. Internauții, revoltați: ”Traumatizezi copilul!” Clipul a fost văzut de 75 de milioane de ori
Bebeluș de opt luni, azvârlit cu putere în piscină, chiar de instructorul de înot. Internauții, revoltați: ”Traumatizați copilul!” Clipul a fost văzut de 75 de milioane de ori

Krysta Meyer, o tânără în vârstă de 27 de ani, din Colorado Springs, Statele Unite ale Americii, este mama a doi copii, unul dintre ei având doar opt luni. Zilele trecute, ea a făcut public un filmuleț pe TikTok, iar internauții s-au arătat șocați.

În imaginile făcute publice, apare în timp ce-și aruncă cu putere bebelușul în piscină, pe care-l lasă câteva secunde, până se ridică la suprafață.

„O mamă își poate strânge din nou bebelușul în brațe” - Ciprian nu știe ce înseamnă frica! A lăsat totul când a auzit că putea salva o viață: „Știu ce înseamnă grija părintească”

Imaginile au fost vizionate de peste 75 de milioane de ori pe TikTok și Twitter, iar o mulțime de internauți s-au arătat revoltați de comportamentul mamei, pe care-l consideră agresiv.

”Oliver mă uimește în fiecare săptămână. Nu-mi vine să cred că se împlinesc două luni de când vine la piscină și a învățat atât de multe lucruri. E un adevărat pește”, a scris mama acestuia în descrierea filmulețului.

Deși aceasta e impresionată de fiul ei, internauții au fost revoltați, mulți dintre ei considerând comportamentul mamei mult prea agresiv. Ba mai mult, unii au reacționat pe măsură, amenințând-o cu moartea, motiv pentru care femeia a revenit cu alte expicații.

”Am primit amenințări cu moartea. Au fost oameni care mi-au spus că sunt cea mai rea mamă, că îmi traumatizez copilul. Vreau să vă spun că nu i-am pus în pericol viața. Știu că pare o nebunie, dar sunt tehnici de supraviețuire, pe care le predăm chiar și bebelușilor. Trebuie să găsească o modalitate de a ieși din apă.”, a explicat tânăra.

Bebeluș salvat în ultima clipă, pe geamul casei inundate. Pompierii, aproape în lacrimi. Imagini apocaliptice din Aiud, Alba - Video

Două familii și-au pierdut copiii după ce i-au aruncat în apă

Cazul bebelușului din Colorado a scos la iveală poveștile altor două familii americane care și-au pierdut copii în acest fel. Olimpicul Bode Miller și soția lui și-au pierdut fiica de 19 ani pe care au aruncat-o în apă în glumă.

De asemenea, cântărețul country Granger Smith și-a pierdut fiul de trei ani într-un accident similar.

„Moartea vine din cer!”. Un nor de praf saharian toxic a întunecat orizontul! Peste 11.000.000 de oameni, îngroziți! Ima... Situație disperată în Germania, la cel mai mare abator. Aproape 1.000 de români sunt infectați cu noul coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x