Antena Căutare

Femeia care a născut un bebeluș fără nas și fără ochi nu vrea să se dezlipească de el: ”Moartea lui e anunțată!”

Femeia care a adus pe lume un copil fără nas, fără ochi și fără o parte din craniu nu vrea să se dezlipească de lângă el, deși la început s-a arătat șocată de ”creatura” pe care a născut-o.

Femeia care a adus pe lume un copil fără nas, fără ochi și fără o parte din craniu nu vrea să se dezlipească de lângă el, deși la început s-a arătat șocată de ”creatura” pe care a născut-o.

Apar noi detalii sfâșietoare despre cazul care a revoltat și impresionat Portugalia, unde la 50 de kilometri de Lisabona, într-o clinică privată, o femeie a dat naștere unui copil cu malformații, după ce medicul care a urmărit sarcina nu și-a dat seama de problemele pe care le avea.

Citește și: Un bebeluș s-a născut fără ochi, nas și parte din craniu, într-o clinică privată! Părinții, revoltați: ”Medicul n-a observat nicio clipă malformațiile!”

Marlene, mama copilului care a fost numit Rodrigo, dar și soțul ei s-au declarat șocați de aspectul fizic al copilașului lor, mai ales că nimeni nu le-a spus niciun moment în timpul sarcinii că vor avea un copil cu probleme.

Potrivit presei locale, copilul a început să se alimenteze fără sondă și respiră cu dificultate, însă fără asistență. Chiar și așa însă, șansele ca el să supraviețuiască sunt infime. Deși le este greu să-l vadă așa, părinții acestuia nu se pot dezlipi de lângă el.

Citește și. O mamă și-a alăptat copilul în pat, apoi a adormit! Când s-a trezit a trăit un șoc uriaș! „Copilașul meu...”

Rodrigo a venit pe lume cu malformații, după ce ginecologul care a urmărit sarcina a interpretat greșit patru ecografii. De asemenea, el are cinci procese pe rol pentru neglijență, însă a continuat să profeseze. Dacă va fi găsit vinovat, el nu va mai avea voie să profeseze zece ani.

Are 98 de ani și stă în aceeași casă cu fiul ei de 80 de ani pentru a avea grijă de el. "Nu încetezi niciodată să f... Parlamentul britanic a aprobat acordul privind Brexitul convenit cu UE, dar nu şi dezbaterea în procedură de urgenţă a l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x