Căutare Live

Bilantul naufragiului din Bangladesh a ajuns la 66 de morti

Numarul mortilor inregistrati in urma naufragiului de marti al unui feribot din Bangladesh a ajuns la 66. Autoritatile au avertizat ca bilantul va creste in urmatoarele ore dupa ce vor patrunde in epava navei.

Doua nave de salvare au remorcat epava, pe care au adus-o in apropiere de mal, pentru a permite scafandrilor sa efectueze cautari in interior.


Un feribot cu 200 de pasageri la bord a naufragiat, marti dimineata, in Bangladesh. Potrivit autoritatilor au fost gasiti doar 35 de supravietuitori, iar cel putin 150 de persoane sunt date disparute, relateaza AFP.

Feribotul cu doua etaje, Shariatpur 1, a fost lovit de o alta ambarcatiune in mijlocul fluviului Meghna, la sud-est de capitala Bangladeshului, Dacca, a declarat comandantul politiei locale, Shahidul Islam.

Un supravietuitor a declarat pentru presa locala ca opt dintre apropiatii sai sunt dati disparuti, inclusiv cumnatul sau. Majoritatea pasagerilor dormeau in momentul naufragiului, a afirmat el.

Accidentele navale provocate de nerespectarea normelor de securitate si de supraincarcarea ambarcatiunilor sunt frecvente in Bangladesh, tara brazdata de 230 de cursuri de apa. Milioane de persoane depind de navigatia fluviala sau maritima pentru a se deplasa in aceasta tara, printre cele mai sarace din lume.

VIDEO! Barack Obama si David Cameron s-au distrat la un meci de baschet... Site-ul xenofob PVV si atitudinea guvernului olandez, criticate in PE...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri