Antena Căutare

Bill Gates: "Nu am ce sa mai fac cu banii. Nu mai au nicio utilitate pentru mine"

Bill Gates este, cu certitudine, unul dintre rasfatatii sortii. Are tot ce vrea, face doar ce-i place iar recent, a declarat ca "nu mai are ce sa mai faca cu banii"

Intr-un interviu acordat jurnalistilor de la The Telegraph, Bill Gates al doilea cel mai bogat om din lume, explica de ce banii nu mai au niciun folos pentru el.

William Henry “Bill” Gates are 57 ani si o avere estimate la 65 de milioane de dolari. Locuieste intr-o casa ce valoreaza 150 de milioane de dolari, cu pisicina dotata cu sistem audio subacvatic. Deci… ce ar putea sa-si mai doreasca? Sa-i ajute pe cei sarmani, ar putea raspunde cineva. Ei bine, asta si face! “Banii nu mai au nicio utilitate pentru mine. Imi cumpar mancare si haine, in rest prefer sa ii folosesc pentru a-i ajuta pe cei mai saraci“, declara acesta. In prezent, Gates se concentreaza pe eradicarea unei boli care a luat multe vieti, poliomielita.

Bill si Melinda Gates au donat deja peste 28 de miliarde de dolari in scopuri caritabile, iar opt miliarde au fost cheltuiti in scopuri medicale.

Marea Britanie va organiza un referendum privind iesirea din UE... Cofondatorul Google are 17 miliarde de dolari, dar merge cu metroul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x