Antena Căutare

Cofondatorul Google are 17 miliarde de dolari, dar merge cu metroul

Cofondatorul Google, Sergey Brin, a fost vazut in timp ce mergea cu metroul in New York. Informaticianul cu o avere de peste 17 miliarde de dolari a surprins nu numai prin faptul ca a calatorit ca un om obisnuit, ci si pentru ca a purtat ochelarii Google, nelansati inca.

Jacheta, caciula si punga de plastic pe care o tinea in mana nu il deosebeau cu nimic pe Segey Brin de ceilalti calatori. Elementul distinctiv au fost ochelarii inteligenti pe care compania sa ii va lansa anul viitor.

Noah Zerkin, pasager in acelasi tren, l-a recunoscut pe cofondatorul Google si a reusit sa il fotografieze, dar si sa aiba o mica discutie cu el. Barbatul a postat imaginea pe Twitter, iar aceasta a fost preluata de cele mai importante publicatiii din lume.

Ochelarii pe care ii purta Brin pot afisa ora, temperatura si permit navigarea pe internet. Acestia vor fi scosi pe piata la inceputul anului viitor si vor avea un pret de 1.500 de dolari.

Foto: blog.integratedrealities.com

Bill Gates: "Nu am ce sa mai fac cu banii. Nu mai au nicio utilitate pentru mine"... O piata din centrul Zagrebului, zguduita de o explozie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x