Antena Căutare

Bodyguard-ul fostei sotii a sultanului din Brunei a furat bijuterii de 12 milioane de lire sterline

Fosta sotie a sultanului din Brunei isi acuza bodyguard-ul pentru furtul unor diamante rare in valoare de 12 milioane de lire sterline, scrie Daily Mail.

Mariam Aziz, in varsta de 55 de ani, sustine ca femeia care ii asigura paza ar fi inlocuit pietrele pretioase cu niste falsuri. Numai o bratara de diamante era estimata la 3,5 milioane de lire sterline, in timp ce doua inele valorau aproape 9 milioane de lire serline. Fosta sotie a sultanului este convinsa de faptul ca femeia si-a platit cu aceste bijuterii datoriile la jocurile de noroc.

Avocatul femeii spune inca ca femeia bodyguard a fost sfatuita chiar de sotia sultanului sa vanda diamantele pentru a-si plati datoria. Conform anchetatorilor chiar fata adoptiva a doamnei Aziz, Afifa Abdullah, i-a "imprumutat" bodyguardului doua pietre pretioase care nu au fost niciodata inapoiate.

"Mi-a spus ca are o afacere privata si m-a intrebat daca as putea sa-i imprumut niste bijuterii dintre cele ale mamei. [...] La aceea vreme aveam incredere in ea. Era cea mai buna prietena a mea", a spus fata.

Mai mult femeia bodyguard i-a cerut fiicei sa ascunda disparitia bijuteriilor si inlocuirea acestora cu niste falsuri.

Foto: dailymail.co.uk

Un hot si-a sunat victima pentru o intalnire romantica!... Taxa suplimentare de 362 de lire sterline pentru soferitele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x