Antena Căutare

Bogatasul fara bani: miliardarul moldovean Anatol Stati implineste 60 de ani!

Omul de afaceri Anatol Stati este astazi in centrul atentiei, chiar daca nu este sigur ca si-ar dori asta. La sfarsit de toamna, moldoveanul sarbatoreste 60 de „primaveri”.

Faimos, cu bani si cu "ochii" presei indreptati spre el. Este vorba despre miliardarul moldovean Anatol Stati care implineste astazi sase decenii de existenta. S-au scris multe despre viata lui, s-au facut estimari si mai multe despre averea sa, insa nu s-a stiut niciodata cati bani are. Cu toate acestea, se vorbeste ca Stati ar fi cel mai bogat om din Republica Moldova.

Afaceri cu petrol, venituri sigure

Moldoveanului nu i-a luat mult sa-si dea seama ca extractia de petrol este una dintre cele mai profitabile ramuri ale industriei si, la inceputul anilor '90, a infiintat compania Ascom, ce acum este un conglomerat international. Afacerile lui se intind pe cateva continente, in mai multe state, printre care si Romania.

Imobiliarele, agricultura, constructiile si transporturile sunt doar patru dintre domeniile "atacate" de Anatol Stati in Republica Moldova. Familia sa detine monopolul in afaceri.

Apare foarte rar in presa, acesta fiind si motivul pentru care este extrem de dificil de verificat unele date, mai exact cele referitoare la "agoniseala" sa. Cu toate acestea, se estimeaza ca averea lui s-ar situa intre 500 de milioane si doua miliarde de dolari.

Nici apartenenta sa politica nu a fost "descifrata" pana acum, dupa principiul "tace si le face"!

Fortele Aeriene Americane experimenteaza cu bombe cu unde radio... Nave de supraveghere chineze au intrat in apele teritoriale ale insulelor administrate de Tokyo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x