Antena Căutare

Fortele Aeriene Americane experimenteaza cu bombe cu unde radio

Pe 16 octombrie a avut loc un experiment care ar putea avea repercusiuni dezastruoase asupra tuturor cetatenilor planetei. Este vorba de o bomba.

Fortele Aeriene Americane si un grup de cercetatori de la Boeing au facut zilele trecute un experiment cu o bomba capabila sa dezactiveze toate echipamentele electronice fara nici un fel de explozie spectaculoasa. Acest lucru este posibil datorita unui val puternic de unde radio.

Testul desfasurat in desertul Utah, ca o parte componenta din programul CHAMP (Counter-electronics High-powered Microwave Advanced Missile Project), a fost incununat de succes. Bomba creata si folosita in experiment a fost un efort comun dintre Boeing Phantom Works si US Air Force Research Laboratory Directed Energy Directorate, al carei scop este de paraliza o intreaga ferma de sistem electronice fara pagube materiale sau victime umane.

Citeste continuarea pe Playtech.ro!

Dacia Sandero, mai ieftina decat vopseaua de pe un Ferrari!... Bogatasul fara bani: miliardarul moldovean Anatol Stati implineste 60 de ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x