Live acumiUmor (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Boris Johnson a anulat o trimitere la ”onanism” într-un discurs de campanie

Premierul britanic Boris Johnson, un obişnuit al unui limbaj ”colorat”, a invocat ”o ciornă rătăcită” pentru a explica dispariţia dintr-un discurs de campanie a unei trimiteri la o înclinaţie către ”onanism” atribuită liderului opoziţiei Jeremy Corbyn şi care era prevăzută în discurs, relatează AFP.

Potrivit unor fragmente comunicate în prealabil presei de către Partidul Conservator, Boris Johnson urma să declare că ”putem onora dorinţa poporului sau putem să pierdem şi mai mult timp, un miliard de lire sterline (1,17 miliarde de euro) pe lună pentru a avea două referendumuri suplimentare, unul privind Scoţia şi unul cu privire la UE - o risipă sfruntată, mai multă auto-obsesie politică şi onanism”.

Însă, în discursul susţinut de către liderul conservator în fabrica ce produce celebrele taxiuri londoneze la Coventry, această frază a dispărut.

Întrebat de un jurnalist despre această dispariţie, Boris Johnson a răspuns că era vorba despre o ”ciornă rătăcită” şi a adăugat că se va informa cu privire la acest lucru.

Întrebat, după publicarea fragmentelor de discurs de către Partidul Conservator, Jeremy Corbyn a catalogat această remarcă drept ”ridicolă şi grosolană faţă de oameni”.

”Dacă vrei să spui ceva, spune-o într-o limbă pe care o poate înţelege toată lumea”, a declarat el.

Alegeri legislative anticipate, declanşate în vederea ieşirii din impasul Brexitului, urmează să aibă loc la 12 decembrie.

Sursa : news.ro

Recomandari