Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Covid-19 sperie Anglia! Starea premierului britanic e gravă. Boris Johnson este în continuare intubat la terapie intensivă!

Internat luni în spital şi transferat în cursul după-amiezii la terapie intensivă în urma agravării simptomelor de COVID-19, Boris Johnson pare să sufere de o formă destul de gravă de coronavirus. Englezii sunt speriați, la fel și Theresa May, care a transmis un mesaj de susținere pe internet pentru premierul britanic.

Boris Johnson

Hepta

Starea premierului britanic Boris Johnson nu s-a modificat, au indicat marţi două surse apropiate şefului guvernului, internat luni în spital şi transferat în cursul după-amiezii la terapie intensivă în urma agravării simptomelor de COVID-19, transmite Reuters.

Raed Arafat, despre apogeul pandemiei de coronavirus: "Sunt păreri și analize că este probabil ca, undeva, spre ultima parte a lunii aprilie"

Simptomele de Covid-19 s-a intensificat în cazul lui Johnson

Boris Johnson, care a continuat să prezinte simptome persistente de COVID-19 după zece zile de când a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a primit oxigen luni şi a fost transferat la secţia de terapie intensivă a unui spital din centrul Londrei.

Biroul premierului a precizat că este vorba despre ''măsură de precauţie pentru cazul în care ar necesita ventilaţie' mecanică.

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, în România, din cauza pandemiei de coronavirus

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a devenit pe 27 martie primul lider al unei mari puteri care a anunţat că este pozitiv la coronavirus. El a intrat în izolare într-un apartament al reşedinţei oficiale din Downing Street, iar vineri a anunţat că are în continuare febră. Duminică, Downing Street a comunicat că, 'la recomandarea medicului său, prim-ministrul a fost internat în această seară pentru teste'.

Recomandari