Căutare Live

Covid-19 sperie Anglia! Starea premierului britanic e gravă. Boris Johnson este în continuare intubat la terapie intensivă!

Internat luni în spital şi transferat în cursul după-amiezii la terapie intensivă în urma agravării simptomelor de COVID-19, Boris Johnson pare să sufere de o formă destul de gravă de coronavirus. Englezii sunt speriați, la fel și Theresa May, care a transmis un mesaj de susținere pe internet pentru premierul britanic.

Boris Johnson

Hepta

Starea premierului britanic Boris Johnson nu s-a modificat, au indicat marţi două surse apropiate şefului guvernului, internat luni în spital şi transferat în cursul după-amiezii la terapie intensivă în urma agravării simptomelor de COVID-19, transmite Reuters.

Raed Arafat, despre apogeul pandemiei de coronavirus: "Sunt păreri și analize că este probabil ca, undeva, spre ultima parte a lunii aprilie"

Simptomele de Covid-19 s-a intensificat în cazul lui Johnson

Boris Johnson, care a continuat să prezinte simptome persistente de COVID-19 după zece zile de când a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a primit oxigen luni şi a fost transferat la secţia de terapie intensivă a unui spital din centrul Londrei.

Biroul premierului a precizat că este vorba despre ''măsură de precauţie pentru cazul în care ar necesita ventilaţie' mecanică.

Starea de urgență se prelungește cu încă o lună, în România, din cauza pandemiei de coronavirus

Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a devenit pe 27 martie primul lider al unei mari puteri care a anunţat că este pozitiv la coronavirus. El a intrat în izolare într-un apartament al reşedinţei oficiale din Downing Street, iar vineri a anunţat că are în continuare febră. Duminică, Downing Street a comunicat că, 'la recomandarea medicului său, prim-ministrul a fost internat în această seară pentru teste'.

New York transformă parcurile în cimitire, după ce morgile și crematoriile nu mai fac față numărului tot mai mare de cad... Bilanţul covid-19 în SUA creşte cu 1.150 de morţi şi aproape 30.000 de contaminări la 10.783 de decese şi peste 366.000 ...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri