Antena Căutare

BREAKING NEWS: O actriţă celebră a fost ÎMPUŞCATĂ MORTAL de poliţişti, în propria casă! Detaliile tragediei sunt HALUCINANTE

După o confruntare ce a durat aproape două ore, actriţa Vanessa Marquez a fost împuşcată mortal de poliţiştii solicitaţi să intervină pentru o situaţie de urgenţă la locuinţa ei.  

După o confruntare ce a durat aproape două ore, actriţa Vanessa Marquez a fost împuşcată mortal de poliţiştii solicitaţi să intervină pentru o situaţie de urgenţă la locuinţa ei.

Detectivi ai biroului şerifului asistă la investigaţie. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1.48 p.m. în locuinţa actriţei din bulevardul Fremont, potrivit autorităţilor.

Ofiţerii de la secţia din Pasadena au dat curs, la prânz, unei solicitări a actriţei în vârstă de 49 de ani şi au mers la locuinţa acesteia pentru a face unele verificări.

Când au ajuns la faţa locului, Marquez avea convulsii şi a fost cerut ajutor medical, spun autorităţile.

BREAKING NEWS: O actriţă celebră a fost ÎMPUŞCATĂ MORTAL de poliţişti, în propria casă! Detaliile tragediei sunt HALUCINANTE

La un moment dat, în timp ce vorbeau cu actriţa, autorităţile spun că aceasta a devenit necooperantă şi părea să sufere de probleme psihice. Un medic de la serviciul de boli mintale din Los Angeles a fost trimis în locuinţă.

Poliţia şi medicul au vorbit cu Marquez aproape 90 de minute, timp în care ea ar fi îndreptat un pistol către poliţişti. A fost împuşcată şi omorâtă. Autorităţile au verificat mai târziu şi spun că arma era un pistol cu bile.

Marquez a fost transportată la un spital local unde i-a fost declarat decesul.

Actriţa era cunoscută pentru că a jucat rolul asistentei Wendy Goldman în primele trei sezoane ale serialului "ER", difuzat de NBC.

Imagini din INFERN. Starea de urgenţă a fost prelungită! Autorităţile recomandă românilor să evite această zonă... Un avion s-a PRĂBUȘIT și a luat foc! Zeci de persoane au fost rănite!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x