Antena Căutare

Camera Reprezentanţilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump

Camera Reprezentanţilor a votat pentru inculparea lui Donald Trump pentr abuz de putere şi obstrucţionarea Congresului. Trump este cel de al treilea preşedinte american supus unei astfel de proceduri, conform CNN.

Decizia a fost luată după o dezbatere care a durat mai mult de şase ore.

Decizia de inculpare a lui Trump pentru abuz de puterea a fost luată cu un scor de 230-197, iar cea privind acuzarea sa pentru obstrucţionarea Congresului a fost adoptată cu un scor de 229-198.

Doar doi democraţi au votat împotriva ambelor articole - Collin Peterson din Minnesota şi Jeff Van Drew din New Jersey, care este aşteptat să schimbe paridul în scurt timp. Un al treilea, Jared Golden din Maine, a votat doar pentru una dintre acuzaţii.

Trump este acuzat că a abuzat de putere făcând presiuni asupra autorităţilor ucrainene pentru a-l ancheta pe rivalul său politic Joe Biden, favorit pentru nominalizarea democrată pentru următoarele alegeri prezidenţiale.

Sursa : news.ro

Camera Reprezentanţilor deschide dezbaterile în vederea unei inculpări istorice a lui Trump de abuz de putere şi obstruc... Parlamentul European adoptă o rezoluţie despre Revoluţia din România/ Eurodeputaţii aduc un omagiu victimelor şi recunos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x