Antena Căutare

Canabisul, al treilea produs cel mai căutat după hârtie igienică și paste în Olanda

Teoretic ilegal în Olanda, canabisul poate fi însă vândut şi consumat într-o cantitate de cel mult cinci grame de persoană în coffee shop-uri, potrivit unei decizii din 1976, în timp ce comerţul cu ridicata rămâne interzis.

Canabisul, al treilea produs cel mai căutat după hârtie igienică și paste în Olanda
Canabisul, al treilea produs cel mai căutat după hârtie igienică și paste în Olanda

Pe lângă coffee shop-uri, autorităţile olandeze au dispus închiderea în mod ordonat a tututor instituţiilor de învăţământ, barurilor, restaurantelor etc.

Cozile din faţa coffee shop-urilor, la fel de celebre precum Cartierul Roşu din Amsterdam, s-au format în doar câteva minute de la conferinţa de presă comună a ministrului Sănătăţii şi ministrului Educaţiei dedicată anunţării măsurilor de luptă împotriva coronavirusului SARS-CoV-2.

Exclusiv! Asistentă româncă din Italia: „Se moare pe capete! Suntem trimiși la război, fără arme! Ne refuză testele de COVID-19! O pacientă era să moară în fața mea. Nu voi uita ce a spus!”

„În cazul în care vom fi nevoiţi să stăm săptămâni sau luni întregi în casă, nu aş fi împotrivă la puţină iarnă. Carantina poate dura ceva timp”, explică Hannah de ce s-a grăbit să se aşeze la o coadă de aproximativ 30 de persoane.

Olanda a înregistrat 1.135 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, dintre care 20 fatale şi 1.113 sunt active în continuare.

Trump, optimist, însă expertul său în coronavirus avertizează că ”ceea ce este mai rău abia vine”... Uniţi împotriva lui Trump, Biden şi Sanders se atacă în prima dezbatere faţă în faţă pe tema trecutului lor; Biden se an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x