Când o să devină prinț nepotul ei, Archie. Ce decizie importantă va putea lua fiul lui Meghan Markle

Fiul prințului Harry și al soției lui, fosta actriță americană Meghan Markle, nu deține încă același titlu ca tatăl lui. Archie va avea o decizie importantă de luat, la vârsta de 18 ani.

Prințesa Diana ar vărsa lacrimi! Când o să devină prinț nepotul ei, Archie. Ce decizie importantă va putea lua fiul lui Meghan Markle

profimediaimages.ro

Archie va deveni prinț abia când bunicul lui, prințul Charles, va deveni rege în Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, succedând-o pe regina Elisabeta a II-a.

Totuși, el va trebui să hotărască, la vârsta de 18 ani, dacă vrea sau nu să primească titlul de „prințul Archie” sau „alteță regală”.

Palatul Buckingham ar putea rămâne, definitiv, fără regină! Situație fără precedent în Marea Britanie, de la începutul domniei reginei Elisabeta

Părinții lui Archie au încetat să mai folosească titlul de „alteță regală” după ce au hotărât să iasă din familia regală britanică, în acest an.

În plus, potrivit unui act valabil din 2013, Archie, care va deveni cea de-a șasea persoană în linia de succesiune la tronul britanic, va trebui să îi ceară permisiune monarhului să se însoare.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri