Antena Căutare

Palatul Buckingham ar putea rămâne, definitiv, fără regină! Situație fără precedent în Marea Britanie, de la începutul domniei reginei Elisabeta

„Regina nu are de gând să se întoarcă la Palatul Buckingham”. Pandemia de coronavirus a dus la o situație nemaiîntâlnită în Marea Britanie.

Palatul Buckingham ar putea rămâne, definitiv, fără regină! Situație fără precedent în Marea Britanie, de la începutul domniei reginei Elisabeta
Palatul Buckingham ar putea rămâne, definitiv, fără regină! Situație fără precedent în Marea Britanie, de la începutul domniei reginei Elisabeta | Profimedia

Cum își petrece regina Elisebeta a II-a pandemia de coronavirus? Departe de Palatul Buckingham! Potrivit presei străine, monarhul se „relaxează” la conacul din Scoția și n-ar avea de gând să se întoarcă la Buckingham.

Regina și prințul Philip sunt în vacanță la Palatul Balmoral. Cuplul regal al Marii Britanii se va duce apoi la Palatul Windsor, unde locuiește încă din luna martie.

Potrivit New York Times, este cea mai lungă absență a reginei Elisebate a II-a de la Buckingham: „Se dorește relaurea activităților acolo, dar asta se va întâmpla doar dacă o sursă de încredere va spune că este o idee bună.”

Cu alte cuvinte, regina ar putea sta departe de Palat până la finalul pandemiei de coronavirus. Între timp, măsurile de protecție impuse staff-ului sunt draconice: se lucrează în echipe. după trei săptămâni de activitate, urmează o perioadă de izolare de două săptămâni la domiciliu și una de carantină instituționalizată. Dacă, după acest ciclu, testul COVID-19 le iese negativ, angajații se pot întoarce la lucru.

„Nu putem risca atunci când vine vorba despre sănătatea reginei și ducelui. Este mai mult decât evident că Majestatea Sa va sta în izolare luni bune”, scria The Sun, în luna mai.

Melania Trump, implicată într-un scandal de proporții. A fost înregistrată când își jignea soțul, pe Donald Trump, și pe... Când o să devină prinț nepotul ei, Archie. Ce decizie importantă va putea lua fiul lui Meghan Markle...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x