Căutare Live

Când pot pleca românii în vacanță la greci? Autoritățile au anunțat data exactă când vor începe să primească turiști străini

Veste bună! Grecia va începe să primească turişti străini începând cu 1 iulie, când vor fi reluate gradual zborurile directe spre destinaţiile turistice greceşti, a anunţat miercuri premierul grec Kyriakos Mitsotakis, informează EFE.

Când pot pleca românii în vacanță la greci? Autoritățile au anunțat data exactă când vor începe să primească turiști străiniPremierul grec Kyriakos Mitsotakis a făcut acest anunţ în timpul unui discurs în care a prezentat planul executivului său pentru relansarea turismului.Turismul constituie baza economiei Greciei, asigurând între 25% şi 30% din Produsul Intern Brut.

Băncile ne pregătesc o supriză de criză. Dublează avansul pentru creditele ipotecare şi refuză să acorde credite celor cu salariul afectat de pandemie


Locurile de campare vor fi deschise începând de la 1 iunie, iar hotelurile vor putea primi începând cu 15 iunie turişti greci.


Turiştii străini care vor sosi în Grecia nu vor fi plasaţi în carantină, însă ar putea fi supuşi unor teste aleatorii pentru coronavirus şi în mod cert vor trebui să respecte în mod strict măsurile de igienă în timpul sejurului lor.

Ies la suprafață informații mari: Gripa i-a salvat pe cei care NU s-au îmbolnăvit de COVID. Care este populația imunizată împotriva coronavirusului și care sunt "cauzele" rezistenței


Premierul grec a anunţat de asemenea o serie de măsuri pentru sprijinirea sectorului turistic şi hotelier, cum ar fi reducerea TVA de la 24% la 13% în următoarele aproximativ cinci luni pentru biletele de transport public, cafenele, băuturi non-alcolice şi pentru intrările de cinema în aer liber, activitatea preferată a vilegiaturiştilor greci.

(sursa: Agerpes)

„M-am uitat în oglindă și m-am speriat!”. Un asistent, transformat total, după lupta cu COVID-19. Cum a ajuns să arate –... Coronavirus - Cinci milioane de contaminări şi peste 328.000 de decese, la nivel global...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri