Antena Căutare

Cățel salvat de sub dărâmături, după ce mama sa a murit în timpul raidului împotriva liderului ISIS | VIDEO

Un cățel a fost salvat de sub dărâmăturile bârlogului secret al liderului ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, bârlog care a fost distrus în timpul raidului american.

Cățel salvat de sub dărâmături, după ce mama sa a murit în timpul raidului împotriva liderului ISIS | VIDEO
catel salvat de sub darâmături | metro.co.uk/Fared Alhor

Cățel salvat de sub dărâmături, după ce mama sa a murit în timpul raidului împotriva liderului ISIS

Un cățel a fost salvat de sub dărâmăturile bârlogului secret al liderului ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, bârlog care a fost distrus în timpul raidului american. Potrivit declarațiilor lui Donald Trump, Abu Bakr al-Baghdadi s-a aruncat în aer cu o vestă explozivă, luând viața și unor copii.

Fotoreporterul Fared Alhor a declarat că a auzit că există încă animale aproape de locul dezastrului și a decis să călătorească cu motocicleta timp de patru ore pentru a le salva. Fared a descoperit un cățel acoperit de praf care se afla lângă mama sa moartă. Fotografii șocante arată cățelușul orfan rămânând de mama sa care a fost zdrobită la moarte căzând sub resturi. Fared a spus pentru Metro.co.uk:

„Când am găsit câinele, el a fost foarte trist din cauza pierderii mamei sale în atentat.”

Am început să mă joc cu cățelul, astfel încât să nu se simtă trist din cauza mamei sale”. Fared a descris urmările și distrugerea atacului aerian drept„ dramatic ”.

”L-am hrănit pe cățeluș și l-am numit Bobe, înainte să-l duc într-o nouă familie departe de Barisha”. Fared a adăugat: „Acum este foarte fericit cu noua sa familie.”

Când a fost întrebat de ce și-a riscat propria viață intrând într-un teritoriu atât de periculos pentru a salva un cățeluș, Fared a spus: „Pentru umanitate. Sunt activist media și fotograf pentru Revoluția siriană. Lucrez pentru umanitate.”

Ucraina anunţă retragerea simultană a trupelor sale şi separatiste proruse într-un sector-cheie de pe linia frontului în... Şase militari sirieni, ucişi în nordul Siriei în confruntări armate cu forţele Ankarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x