Căutare Live

CE atentioneaza Romania: Alimentele din Japonia pot fi contaminate radioactiv!

Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ne linisteste si spune tara noastra nu a facut importuri de alimente din Japonia in tot acest an. Cu toate acestea, autoritatile au obligatia de a verifica de acum incolo eventualele importuri alimentare dinspre Japonia, in tara noastra.

"Ne recomanda sa analizam toate alimentele, furajele, care vin din Japonia. Pentru determinarea contaminarii radioactive, inspectorii nostri din punctele de frontiera vor trebui sa preleveze probe si probele sunt duse la laboratoarele noastre pentru a face aceste determinari incepand de ieri Evident ca daca se importa ceva din Japonia e oprit la frontiera si se fac determinari si orice depasire trebuie anuntata la C.E.", a declarat Monica Neagu, dir. Siguranta Alimentelor, ANSVSA, potrivit realitatea.net.

Sursa: Jurnalul National

Foto: hobbiesteller.com

VIDEO! Un roman a fost impuscat intr-un magazin din Italia... Patru jurnalisti de la New York Times, dati disparuti in Libia...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri